Voetreflex

Voetreflex is voor jou!

Dan is een voetreflex behandeling zeker wat voor jou! Al is deze lijst zeker niet compleet. Kijk voor meer indicaties onderaan deze pagina.

Wat doet voetreflex met je

  • geeft een gevoel van diepe ontspanning in je lijf
  • brengt rust in je hoofd
  • geeft een goede doorbloeding
  • helpt je lichaam op natuurlijke wijze in balans te komen
  • laat de energie weer vrij door je lichaam stromen
  • brengt ontspanning tijdens zwangerschap, bevalling
voetreflex

Wat gebeurt er bij een voetreflex behandeling

Voor de behandeling ga je ontspannen liggen op de behandelbank. Soms praten we even. Maar meestal laat ik je heerlijk in alle rust en stilte genieten van de behandeling.

Ik behandel altijd beide voeten. Nooit alleen een symptoom of een bepaald gebied. Met een aantal technieken oefen ik lichte druk uit op de reflexzones op de voet. Deze drukpunten zijn verbonden met klieren, organen en spieren van het hele lichaam.

De behandeling voelt ontspannen aan en kriebelt niet. Het wordt als zeer weldadig en aangenaam ervaren. De behandeling duurt ongeveer een uur.

Voetreflex tijdens de zwangerschap

Voetreflexzonetherapie kan bij zwangerschapsklachten bijzonder behulpzaam zijn. Ook bij het voorbereiden op de bevalling is het raadzaam om gebruik te maken van het ontspannen resultaat van een voetreflexbehandeling. Daarbij is het een veilige methode voor jou en je kindje. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina voetreflex en zwangerschap & bevalling

voetreflex en zwangerschap

Indicaties voetreflex

Voetreflex is een natuurgeneeswijze die zeker al 5000 jaar bestaat. Het wordt ingezet voor de behandeling van diverse klachten.Ik benoem er hieronder nog een aantal:

Stress gerelateerde klachten: denk aan rusteloos, burnout, lusteloosheid, gebrek aan energie, malende gedachten.

Problemen met  spieren en gewrichten: bijvoorbeeld pijnklachten of stijfheid van voet of benen, reumatische pijn in de voeten.

Bloedcirculatie klachten: zoals zware benen, vermoeide benen, kramp in de benen.

Hormonale klachten: denk aan klachten rondom de menstruatie, zwangerschapsklachten, goed effect in laatste maand voor de bevalling, overgangsklachten.

Voetreflex is een prettige behandeling voor volwassenen én kinderen.

Voetreflex wordt als waardevolle aanvulling gezien op andere vormen van therapie of geneeswijze.