Voetreflex bij zwangerschap, bevalling

Ontspanning zwangerschap door voetreflex

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Dit geeft hele blijde gevoelens. Maar kan door allerlei hormonen uit balans ook gemengde of zelfs spannende gevoelens opleveren. Je kan tijdens je zwangerschap stemmingswisselingen ervaren en niet altijd even lekker in je vel zitten, bij alle hormoon veranderingen.

Lichamelijk kun je ook zwangerschapsklachten hebben. Denk aan: 

  • Zwangerschapsmisselijkheid.
  • Obstipatie zwangerschap, darmkrampen zwangerschap
  • Vermoeidheid
  • Slecht slapen
  • Rugpijn
  • Jeuk zwangerschap, eczeem zwangerschap
  • Pijn in voeten door vocht vasthouden

Voetreflex is dan zeker een heerlijke ontspannen en veilige methode voor jou en je kindje.

voetreflex zwangerschap
zwangerschap voetreflex

Voetreflex en bevalling opwekken. 

Wil je graag je lichaam ontspannen en voorbereiden op de bevalling. Mijn tip is om vanaf week 36 te beginnen met een wekelijkse voetreflexzone behandeling. Zo kan je heerlijk ontspannen ter voorbereiding op je bevalling. 

Ben je hoogzwanger maar de bevalling laat op zich wachten (vanaf week 40). Ervaar ook dan het ontspannen resultaat van een voetreflexbehandeling. Het kan net dat steuntje in de rug zijn om de bevalling op gang te laten komen. 

Voetreflexbehandeling tijdens zwangerschap

Tijdens de behandeling ga je ontspannen op de behandelbank zitten. Ik laat je niet meer op je rug liggen omdat het door het gewicht van je buik meestal niet meer aangenaam voelt.

Soms praten we even, maar meestal blijven we stil tijdens de behandeling. Op deze manier kan je optimaal genieten van de heerlijk ontspanning in je lijf en de rust in je hoofd.

Contact opnemenBen je geïnteresseerd in een afspraak? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op. 

Voetreflex bij stuitligging baby

Wanneer er een stuitligging is, wil je het draaien van de baby natuurlijk positief beïnvloeden. Soms kan een voetreflex behandeling onvoldoende kan werken.

Goede resultaten heb ik met een moxabehandeling. Dat is een vorm van warmtetherapie op het gebied van je tenen. Ik behandel je een keer bij mij in de praktijk. Vervolgens kun je dat zelf thuis herhalen.

Open Whatsapp
Heb je een vraag?
Hallo!
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Stuur mij dan een Whatsapp.