Voetreflex en zwangerschap

Voetreflex tijdens de zwangerschap

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Dit geeft hele blijde gevoelens. Maar soms ook wel wat gemengde of zelfs spannende gevoelens. En misschien voel jij je ook niet altijd even lekker, bij alle veranderingen in je lichaam. Ontdek dan hoe een voetreflex behandeling kan helpen ongemakken tijdens je zwangerschap te verminderen. Denk aan:

  • Misselijkheid, maagzuur en obstipatie.
  • Vermoeidheid en slecht slapen.
  • Wisselende emoties.
  • Vocht vast houden.
  • Pijnlijke rug en/of benen.
  • Wat onzeker en angstig voor wat gaat komen.
voetreflex behandeling

Voetreflex rondom de bevalling

  • Wil je graag je lichaam voorbereiden op de bevalling (vanaf week 36).
  • Of laat de bevalling op zich wachten (vanaf week 40).

Ervaar het ontspannen resultaat van een voetreflexbehandeling. Het kan net dat steuntje in de rug zijn om de bevalling op gang te laten komen. En het is een veilige methode voor jou en je kindje.

Voetreflex behandeling

Tijdens de behandeling ga je ontspannen op de behandelbank zitten. Ik laat je niet meer op je rug liggen. Omdat het door het gewicht van je buik meestal niet meer aangenaam voelt. Soms praten we even, maar meestal blijven we stil tijdens de behandeling. Op deze manier kan je optimaal van de ontspanning in je lichaam genieten.

Heb je nog wat vragen, bel me dan gewoon even dan kunnen we overleggen. Of maak gelijk een afspraak.

Voetreflex en stuitligging baby

Wanneer er een stuitligging is, wil je het draaien van de baby natuurlijk positief beïnvloeden. Het is mijn ervaring dat een voetreflex behandeling dan onvoldoende kan werken. Waar ik wel goede resultaten mee heb is een moxabehandeling. Dat is een vorm van warmtetherapie op het gebied van je tenen.

Ik behandel je een keer bij mij in de praktijk. Vervolgens ga je dat zelf thuis herhalen.

Als je een afspraak wilt maken voor deze behandeling overleg dan wel altijd eerst even met je behandelend huisarts, verloskundige of gynaecoloog.