Vergoeding

Tarieven

Een oriëntatiegesprek is geheel vrijblijvend.

  • Intake / 1ste behandeling € 80,-
  • Vervolgconsult € 50,-
  • Vervolgbehandeling voetreflex of massage € 60,-
  • Coaching 1-op-1 € 50,- | telefonische begeleiding € 49,- / maand
  • Relax & Wellness behandeling € 35,- (geen vergoeding mogelijk)

Bij de meeste zorgverzekeraars krijg je gehele of gedeelteltijke vergoeding van de kosten voor natuurlijke behandelingen vanuit de aanvullende zorgverzekering. Dit is omdat ik lid ben van de NWP (Beroepsvereniging voor natuurgeneeskundig werkende professionals). De kosten van de behandelingen vallen niet onder de basisverzekering, daarom gaan de kosten niet ten koste van de eigen bijdrage.

 

Hoe werkt de betaling

Na ieder consult ontvang je van mij een factuur. Deze factuur betaal je rechtstreeks aan mij. Dit kan zowel contant als per bankoverschrijving; pinnen is niet mogelijk. Vervolgens kan je de factuur zelf bij de zorgverzekeraar declareren.

 

Afspraak afzeggen

Mocht een afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan, laat dat dan in iedergeval even weten. Zie contactgegevens. Een niet afgezegde afspraak wordt namelijk altijd in rekening gebracht. Deze kosten kunt u niet declareren bij de zorgverzekeraar en komen dus altijd voor eigen rekening.

Goed om te weten.

Welk bedrag je terugkrijgt is per zorgverzekeraar verschillend en hangt af van de zorgpolis. Ik adviseer daarom iedereen om zelf van te voren de zorgpolis na te kijken: aanvullende verzekering, alternatieve zorg. Of informeer bij de zorgverzekeraar. Op de website van de beroepsvereniging NWP staat een overzicht vergoedingen per zorgverzekeraar.

 

NWP

Lidmaatschapsnr.
P1535