Vergoeding

Tarieven

  • Een eenmalig oriëntatiegesprek ca 15 minuten is geheel vrijblijvend.
  • Intake (incl. 1ste behandeling) € 80,-
  • Acupunctuur € 50,-
  • Voetreflex € 60,-
  • Coaching € 60,- en/of wekelijkse telefonische begeleiding € 99,- / maand

 

Ik ben aangesloten bij de NWP (Beroepsvereniging voor natuurgeneeskundig werkende professionals). Daardoor kunnen de kosten van de diverse behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed worden  mits je aanvullend verzekerd bent. Omdat elke zorgverzekeraar inmiddels zijn eigen regels hanteert  adviseer ik je altijd even je zorgpolis na te kijken. De behandelingen vallen niet onder de basisverzekering en gaan dus niet ten koste van je eigen bijdrage.

 

Hoe werkt de betaling

Na ieder consult ontvang je van mij een factuur. Deze factuur betaal je rechtstreeks aan mij. Dit kan zowel contant als per bankoverschrijving; pinnen is nog niet mogelijk. Vervolgens kan je de factuur zelf bij de zorgverzekeraar declareren.

 

Afspraak afzeggen

Mocht een afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan, laat dat dan in ieder geval even weten. Zie contactgegevens. Een niet afgezegde afspraak wordt namelijk altijd in rekening gebracht. Deze kosten kunt u niet declareren bij de zorgverzekeraar en komen dus altijd voor eigen rekening.

Goed om te weten.

Elke zorgverzekeraar hanteert tegenwoordig eigen regels betreffende de vergoeding van alternatieve zorg. Daarom adviseer ik iedereen om zelf van te voren de zorgpolis na te kijken. Op de website van de beroepsvereniging NWP is een overzicht vergoedingen per zorgverzekeraar geplaatst.

 

NWP

Lidmaatschapsnr.
P1535