Tarieven en vergoeding

Tarieven acupunctuur en voetreflex

  • Intake en behandeling 55-60 min.: € 80,-
  • Vervolgconsult 45-50 min. : € 60,-
  • Online consult 25-30 min: € 40,-

    tarieven en vergoeding

Worden de behandelkosten altijd vergoed door de verzekering?

De behandelingen vallen onder de aanvullende verzekering. Kijk onder alternatieve geneeswijzen. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor natuurgeneeskundig werkende professionals NWP. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekeringspolis worden de kosten gedeeltelijk of geheel vergoed. 

Elke zorgverzekeraar hanteert tegenwoordig eigen regels betreffende de vergoeding van alternatieve zorg. Daarom adviseer ik iedereen om zelf van te voren de zorgpolis na te kijken. Op de website van de beroepsvereniging NWP is een overzicht vergoedingen per zorgverzekeraar geplaatst van bij NWP aangesloten therapeuten.

De behandelingen vallen niet onder de basisverzekering en gaan dus niet ten koste van je eigen risico.

NWP

Lidmaatschapsnr.
P1535

Hoe werkt de betaling?

Na ieder consult ontvang je van mij een factuur. Deze factuur betaal je rechtstreeks aan mij. Dit kan zowel contant als per bankoverschrijving; pinnen is nog niet mogelijk. Vervolgens kan je de factuur zelf bij de zorgverzekeraar indienen.

Afspraak annuleren

Mocht een afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan, laat dat dan in ieder geval even weten. Zie contactgegevens. Een niet afgezegde afspraak wordt namelijk altijd in rekening gebracht. Deze kosten kunnen niet bij de zorgverzekeraar gedeclareertdworden en komen dus altijd voor eigen rekening.

Open Whatsapp
Heb je een vraag?
Hallo!
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Stuur mij dan een Whatsapp.