Over mij

Je kent mij waarschijnlijk nog niet. Wil je een beeld van wie ik ben, mijn achtergrond en waar ik in geloof. Lees dan hieronder verder mijn levenspad en intenties.

Mijn levenspad & intentie

Na mijn eerste studie ben ik enthousiast aan het werk gegaan. Dat heb ik met plezier gedaan maar na een aantal jaar kwam ik er achter dat het mij geen voldoening meer gaf.

Ik had niet veel levenskracht en was vaak te moe om nog leuke dingen te doen. Ondanks mensen om me heen voelde ik mij vaak alleen en niet superblij van binnen. Toen ik hier bewust van werd en het gevoel uiteindelijk voor mezelf accepteerde ging er ook ineens als vanzelf iets veranderen in mijn leven. Er ontstond een diepe drive van binnen uit, een gevoel dat mij een andere richting liet “zoeken”.

Barbara Koelen-Speets

Dat gevoel heeft uiteindelijk voor een ommekeer gezorgd. Ik ben mezelf opnieuw gaan scholen, eerst in de vakgebieden voetreflex en voeding. En later de opleiding Natuurgeneeskunde en Chinese Geneeskunde. Tijdens deze studies vergaarde ik veel waardevolle kennis over acupunctuur, kruiden, bloesemremedies, natuurgeneeskundige behandelmethodes en diverse massages.

Daarbij is spiritualiteit voor mij altijd iets vanzelfsprekends geweest. Ik bleef dan ook naast al die kostbare intellectuele kennis ook altijd duidelijk voelen dat er een wijsheid in mezelf aanwezig was. Deze innerlijke wijsheid kwam niet uit boeken of van verhalen van andere mensen maar vanuit een stilte in mezelf. Langzaamaan leerde ik deze stilte “mijn eigen hart”  te vertrouwen en te volgen. Hierdoor heb ik al veel negatieve overtuigingen en ook angsten los kunnen laten. Ik leef nu een veel leuker, vrolijker en magischer leven. Gewoon omdat ik beter ben gaan begrijpen wie/wat ik werkelijk ben.

Tijdens mijn werk zie je dit eigenlijk allemaal wel terug. Want naast het uitoefenen van de geleerde behandelmethodes. Geef ik – als daar behoefte aan is –  vanuit mijn uniek kijk door wat ik heb begrepen (zie ook Lichtvol Zijn Coaching). Zodat jij vanuit jouw hart vorm kan geven aan jouw leven. Herinnerend waar het aardse leven echt om gaat. Daar wordt ik blij van

"Leef je dromen en droom niet je leven"