Lichaamsgerichte behandelingen

Je lichaam is je meest waardevolle bezit dat werkelijk van jou is. Zonder je lichaam zou je hier op aarde weinig kunnen ervaren. De meeste van ons zijn de verbinding met het eigen lichaam verloren en begrijpen niet meer zo goed wat het lichaam te vertellen heeft: “Ik zit niet lekker in m’n vel” zeg je dan.

Bij een lichaamsgerichte behandeling is het uitgangspunt dat ons lichaam in verbinding staat met de manier hoe wij denken, emoties ervaren en met een hoger deel van onszelf: ziel, intuitie, Hogere Zelf enz.

Via je lichaam kunnen dus negatieve gedachten en gevoelens tot uiting komen: je ervaart stress, vermoeidheid, onrust, pijn enz. Dit soort ongemakken geven aan waar het vrij stromen van jouw levensenergie niet goed verloopt.

Een lichaamsgerichte behandeling zoals massage of voetreflex brengt ONTSPANNING, RUST en BALANS. Het kan een goede aanvulling zijn op andere vormen van therapie.

De Dorn methode richt zich specifiek op ongemakken rondom de wervelkolom van nek/schouder tot onderrug/bekken.

Wanneer voor een lichaamsgerichte behandeling kiezen?

 

Er zijn heel veel indicaties waarbij een lichaamsgerichte behandeling ingezet kan worden. Aan de hand van jouw specifieke klacht(en) wordt gekeken welke behandeling het meest geschikt is:

Vragen? Bel of e-mail gerust voor informatie of vraag een kennismakingsgesprek aan.