Ervaringen

Hier volgen een aantal ervaringen van cliënten welke een indruk geven over mij en mijn werkwijze. Uit privacyoverwegingen is alleen de voornaam vermeld.

Ontmoetingen met Barbara

Door ontmoetingen met Barbara word ik me meer bewust dat het belangrijk is dat ik ook voor mezelf zorg. Dit lijkt een logisch gegeven, maar voor mij is de realiteit vaak dat mijn zorg naar de ander uitgaat. Daar is niets mis mee, wat mij betreft. Maar mijn inzicht in zelfzorg wordt bij Barbara gevoed en versterkt. Om dit verder te ontwikkelen maak ik graag een afspraak met Barbara! Haar prettige nuchterheid en tevens liefdevolle houding zorgen ervoor dat ik me voor dit proces kan openstellen.

Monique

Overgangsklachten en migraine

Een aantal jaar geleden kreeg ik na lange tijd weer last van menstruele migraines. Iemand raadde mij acupunctuur aan. Toen ik voor een intake bij Barbara terecht kwam voelde het meteen goed. Barbara is zeer empatisch en bereid te kijken hoe ze je ‘kwaal’ op de beste manier die bij jouw past kan verhelpen. Ze heeft mij op belangrijke momenten in mijn leven enorm goed vooruit gebracht. Naast haar medische therapie kan ze je ook goed coachen. Ze is praktisch ingesteld. Ik bevind mij nu middenin de overgang en op elke verandering en ongemak zoeken we dmv acupunctuur, vitamine supplementen en coaching naar verlichting.

Ik ben heel blij met Barbara.

Michelle

Dorntherapie en bekkenklachten

Ik ben bij Barbara terecht gekomen voor de Dorn therapie. Na meerdere zwangerschappen had ik last gehouden van bekkeninstabiliteit, vochtophoping,  tintelende armen en benen, dunner wordend haar en moeheid. Ook had ik last van klachten ten gevolge van een beenlengte verschil.

Barbara heeft door middel van vragen mijn problemen zeer deskundig in kaart gebracht. Ze is een zeer positief ingesteld persoon. Ze is makkelijk om mee te praten en heeft uitgebreide kennis en ervaring.

Van de Dorn therapie heb ik meteen profijt gehad. Na een paar behandelingen waren mijn bekkenklachten en de klachten door mijn beenlengte verschil zo goed als weg.

Barbara heeft voor mijn andere vragen coaching, Schussler zouten en Bach druppels gebruikt. Hier ben ik ook ontzettend tevreden over. Ik merk een enorm verschil en verbetering. Ook mijn kinderen komen inmiddels met enige regelmaat bij haar.

Ik zou het voor iedereen aan willen raden.

Gabi

Blijer van binnen

Ik ben bij Barbara terecht gekomen omdat ik last had van lusteloosheid, neerslachtig, angsten, onzeker, hoofdpijn, oorsuizing en lichamelijke spanningen.

Voor mijn behandeling bij Barbara wordt er eerst gepraat (coaching) op een zeer prettige manier je voelt je gelijk op je gemak bij haar. Ze geeft je veel inzicht, tips en advies. Soms kan ze ook erg grappig zijn en maakt ze het allemaal wat luchtiger en dat voelt goed. Dit samen met voetreflex  is het een goede combinatie voor lichaam en geest. Ik maak hierdoor een mooie groei door en ben blijer van binnen. Mijn klachten zijn zo goed als weg. Ik blijf eraan werken met ondersteuning van Barbara. Ik ben erg blij met haar.

Linda

Ontspanning tijdens zwangerschap

Barbara is een hele fijne, rustige, positieve en professioneel deskundige waarbij je je snel op je gemakt voelt. Barbara heeft mij bij beide zwangerschappen goed geholpen met ontspannende voetreflexmassages en acupunctuur. Ik heb er veel baat bij gehad en ik kan Barbara van harte aanbevelen.

Elles

Hulp bij menstruatiepijn

Mijn klacht was dat ik erg hevige menstruatie- pijn en kramp had. Medicijnen hielpen mij niet genoeg, vandaar dat ik verder ben gaan kijken en zo bij Barbara ben terecht gekomen.

Barbara nam alle tijd om met mij kennis te maken en mijn klachten te bespreken. Tijdens de periode dat ik behandeld werd, stond zij altijd open voor contact over hoe het ging en of er verbetering/verslechtering was en waar dit vandaan zou kunnen komen.

Ik heb de behandeling altijd als prettig ervaren, waarbij rust en ontspannen zijn altijd voor op staan.

Josien

In balans door Bachbloesems en voetreflex

3 jaar terug kwam ik bij Barbara terecht voor mijn zoon(11). Hij zat niet helemaal lekker in zijn vel en was erg onzeker. Doormiddel van het internet kwamen we bij Barbara terecht. Doormiddel van Bachbloesemdruppels kwam hij weer in balans met zichzelf. Het bijzondere is dat hij zelf kaarten mag uitzoeken en deze kaarten kloppen altijd met zijn emoties en worden hier de Bachbloesemdruppels op gebasseerd.

Na deze goede ervaringen heb ikzelf (31) ook aan de bel getrokken toen ik Burn-out klachten had. Doormiddel van vele gesprekken en voetreflextherapie zijn mijn klachten verholpen. Nu kom ik elke maand weer langs voor een voetreflexmassage om mijn lichaam in balans te houden en mezelf te ontspannen.

Barbara is een topvrouw die ik iedereen aan zal raden:)

Naomi