Na goede ervaringen met mijn zoon heb ikzelf (31) ook aan de bel getrokken toen ik Burn-out klachten had. Door middel van voetreflex en coachingsgesprekken zijn mijn klachten verholpen. Nu kom ik elke maand weer langs voor een voetreflexmassage om mijn lichaam in balans te houden en mezelf te ontspannen.

3 jaar daarvoor kwam ik voor het eerst bij Barbara terecht voor mijn zoon(11). Hij zat niet helemaal lekker in zijn vel en was erg onzeker. Door middel van Bachbloesem druppels kwam hij weer in balans met zichzelf. Het bijzondere is dat hij zelf kaarten mag uitzoeken en deze kaarten kloppen altijd met zijn emoties en worden hier de Bachbloesemdruppels op gebaseerd.

Barbara is een topvrouw die ik iedereen aan zal raden:)

Naomi

Open Whatsapp
Heb je een vraag?
Hallo!
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Stuur mij dan een Whatsapp.