Ik ben bij Barbara terecht gekomen voor de Dorn therapie. Na meerdere zwangerschappen had ik last gehouden van bekkeninstabiliteit, vochtophoping,  tintelende armen en benen, dunner wordend haar en moeheid. Ook had ik last van klachten ten gevolge van een beenlengte verschil.

Barbara heeft door middel van vragen mijn problemen zeer deskundig in kaart gebracht. Ze is een zeer positief ingesteld persoon. Ze is makkelijk om mee te praten en heeft uitgebreide kennis en ervaring.

Van de Dorn therapie heb ik meteen profijt gehad. Na een paar behandelingen waren mijn bekkenklachten en de klachten door mijn beenlengte verschil zo goed als weg.

Barbara heeft voor mijn andere vragen coaching, Schussler zouten en Bach druppels gebruikt. Hier ben ik ook ontzettend tevreden over. Ik merk een enorm verschil en verbetering. Ook mijn kinderen komen inmiddels met enige regelmaat bij haar.

Ik zou het voor iedereen aan willen raden.

Gabi

Open Whatsapp
Heb je een vraag?
Hallo!
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Stuur mij dan een Whatsapp.