Massage

Door een massage ervaar je doorgaans een diep gevoel van ONTSPANNING en RUST in het dagelijks leven van: moeten presteren, alles onder controle hebben en het denken.

Vastgehouden spanning in je lichaam en/of de geest wordt vrijgemaakt. De energie krijgt de kans om weer beter door je hele lichaam te stromen.

De ontspanning biedt je een geweldige kans om het contact met je lichaam – je kostbaarste bezit – te verbeteren en daarmee ook met je gevoel en je intuïtie. Je kan je bijvoorbeeld meer bewust worden van wat de drive en passie in jouw leven is.

 

Wanneer voor massage kiezen

Eigenlijk is massage voor iedereen geschikt als heerlijke WELLNESS behandeling. Maar herken je jezelf in (een van) onderstaande klachten, dan kan massage therapie zeker verlichting bieden:

Rusteloosheid, burnout, angst, gebrek aan energie, hoofdpijn, verkramping van nek en schouders, niet lekker in je vel zitten, verminderd contact tussen hoofd (denken) en lichaam (voelen), pijnklachten, stijfheid, zware of vermoeide benen

Nek-schouder-rug ontspanningsmassage

Hoofd, nek en schouders zijn plekken waar spanning gemakkelijk kan gaan vastzitten. Ook de onderrug kan pijnklachten geven door verkramping. Massage van nek tot onderrug geeft verlichting van spanningsklachten en verbeterde doorbloeding.

Tijdens de massage kan gebruik gemaakt worden van cupping / schropfen om de massage een diepere, meer intensere uitwerking te geven

Voet- en beenmassage

Voeten en benen kunnen door verminderde beweging voor verschillende klachten zorgen zoals koude voeten, stijfheid, vermoeidheid, pijn en vochtophoping. Vooral bij de ouder wordende mens kan dit tot ongemakken leiden.

Door deze massage worden de spieren, de pezen en de gewrichten soepel gehouden. De doorbloeding verbetert voor een betere conditie van de voeten en benen. Indien gewenst kan de voet- en beenmassage gecombineerd worden met voetreflex.